Gjør deg klar for sommeren med grilltilbehør fra ONYX Cookware

Sommeren er rett rundt hjørnet, og for mange av oss betyr det starten på grillsesongen. Å samles med familie og venner og nyte duften av grillet mat er en av sommerens store gleder. Hvis du også ser frem til å tenne grillen og nyte gode biffer eller sprø pølser, er det viktig at du har kontroll på grilltilbehøret ditt for å sikre en vellykket opplevelse. Hos ONYX Cookware vet vi hvor viktig det er å være forberedt på enhver grill-situasjon, og derfor har vi satt sammen en oversikt over det viktigste grilltilbehøret, så du er godt rustet for sommerens grillkvelder.

La oss utforske hvordan vårt grilltilbehør fra ONYX Cookware kan gjøre deg klar for grillsesongen.

ONYX Cookware grillkurv

Har du noen gang opplevd frustrasjonen av å tilberede små, delikate matvarer som lett faller gjennom grillristen? Her er vår grillkurv løsningen. Med sitt sylinderdesign og romslige 2-liters kapasitet, gir denne grillkurven deg muligheten til å tilberede alt fra små grønnsaker til pommes frites, uten risiko for at noe faller gjennom grillristen. Grillkurvens nett sikrer at røyk og varme fordeles jevnt rundt maten din, noe som sikrer en jevn tilberedning og den autentiske grillsmaken. Grillkurven tåler også en tur i oppvaskmaskinen, slik at rengjøringen alltid er rask og enkel.

ONYX Cookware marinadesprøyte

Denne marinadesprøyten er designet for å injisere marinader direkte inn i kjøttet, noe som sikrer at hver bit er full av smak. Tradisjonelle marinademetoder påvirker ofte bare kjøttets ytre lag, men med vår marinadesprøyte blir hele kjøttstykket mettet, noe som sikrer en forbedret smaksopplevelse. Marinadesprøyten i rustfritt stål garanterer lang holdbarhet, samtidig som den er designet for også å kunne håndtere tykke marinader uten problemer. Den leveres med tre forskjellige nåletyper, slik at du kan tilpasse sprøyten nøyaktig til den type marinade og kjøtt du tilbereder. Den er lett å demontere og tåler også en tur i oppvaskmaskinen.

ONYX Cookware grillmatte

Med denne grillmatten unngår du at mat brenner fast, så din grill blir vanskelig å rengjøre. Denne grillmatten sikrer at alt fra delikat fisk til saftige steaks og sprø grønnsaker grilles jevnt, og forblir hele og ikke brenner fast. Vår grillmatte er laget av matgodkjent silikon, som sikrer en non-stick overflate samtidig som en optimal varmefordeling. På denne måten unngår du ujevnt grillet mat og samtidig opprettholder du den autentiske grillsmaken. Grillmatten kan enkelt tørkes av med en klut, eller tas en tur i oppvaskmaskinen, for en grundigere rengjøring. Grillmatter kan brukes om og om igjen og fungerer på alle typer griller.

ONYX Cookware Bluetooth steketermometer

Når du griller, er det ikke noe verre enn et tørt eller uferdig resultat. Med vårt Bluetooth steketermometer sikrer du at tilberedningen blir presis, så du slipper å stå og passe på grillen hele tiden. Det trådløse designet betyr at du kan bevege deg fritt rundt, innenfor ti meter, mens du overvåker matlagingen fra telefonen din. Med mulighet for å koble til fire enheter kan du enkelt holde øye med flere forskjellige typer kjøtt samtidig. Steketermometeret sikrer at kjøttet ditt alltid blir tilberedt til perfeksjon, uansett hvilken type kjøtt du tilbereder.

ONYX Cookware BBQ grillsett

Dette BBQ Grillsettet er nøye utvalgt for å gi deg det beste utstyret for når du griller. Settet inneholder vår BBQ turner, BBQ silikonbørste, BBQ gaffel, BBQ tang og BBQ børste. BBQ turneren er perfekt for å snu alt fra burgerbiffer til grønnsaker med letthet og presisjon. BBQ gaflen har et ergonomisk ABS-håndtak, som ikke bare er behagelig å holde, men som også er vann- og flekkavvisende. Den er utviklet for å håndtere det meste av kjøtt på grillen, fra en stor stek til en sprø kylling. BBQ tangen er det perfekte grillutstyret for de finere detaljene - ideell for å snu små delikatesser eller store biffer og pølser. BBQ silikonbørsten sikrer at marinader og sauser fordeles jevnt på kjøttet og grønnsakene dine. BBQ børsten sikrer at du enkelt og raskt kan gjøre grillen ren etter bruk.

ONYX Cookware Burger Smasher

Denne Burger Smasheren hjelper deg med å lage jevne, flate burgerbiffer til burgerne dine, slik at du sikrer en jevn tilberedning og en deilig skorpe. Med et solid håndtak og robust design er Burger Smasheren enkel å bruke og perfekt for å gi burgerne dine det profesjonelle preget, enten du jobber med storfekjøtt, kylling eller plantebaserte biffer. Ta grillaftenen til neste nivå med vår Burger Smasher, og nyt perfekt formede burgerbiffer hver gang.

Klar, ferdig, grill!

Hos ONYX Cookware ønsker vi deg en glad sommer fylt med utallige grillkvelder. Vi vet at sommeren kan by på både sol og regn, men husk, all slags sommervær er grillvær! Med ONYX Cookwares grilltilbehør er du godt utstyrt for å mestre tilberedningen på grillen, uansett vær. Vårt tilbehør er designet for å gjøre din grillopplevelse både enklere og morsommere. Så tenn opp i grillen og nyt sommeren – god grillfornøyelse!

Produkter brukt i denne artikkelen

BBQ GRILLSETT

ONYX COOKWARE™ BBQ GRILLSETT

799 kr 1.195 kr
Spar 33%
Les mer
Les mer
Les mer