Á propos ONYX™

Hos ONYX COOKWARE™ utvikler og produserer vi det mest innovative kjøkkenutstyret du noen gang vil oppleve. Vi elsker å kombinere klassiske verdier med moderne teknologi, for å skape produkter som vil endre din oppfatning av hva som er mulig på et kjøkken.

Produktene våre

Siden menneskehetens opprinnelse har vi brukt utstyr av varierende kvalitet og sammensetning, til å hjelpe oss med å tilberede maten vår. I ONYX COOKWARE Cookware elsker vi å kombinere moderne teknologi med en av tidenes eldste produktkategorier: kokekar.

Alt begynte med vår hybride slipp-lett-stekepanne, med vårt patenterte ONYX COOKWARE laseretsede heksagondesign, og det er hovedproduktet vårt selv i dag. Vår innovative teknologi har latt oss produsere et sett med gryter og panner og gir det beste fra to verdener: slipp-lett-funksjonaliteten til en vanlig slipp-lett-panne og holdbarheten til en profesjonell panne i rustfritt stål eller støpejern.

Men selvfølgelig kunne vi ikke få oss til å stoppe der. Vårt mål er å hele tiden sørge for kontinuerlig utvikling for å skape enda flere innovative produkter, som har en reell innvirkning på matlagingen din. Vi håper du har lyst til å prøve dem alle!

Løftene våre

Vi hos ONYX COOKWARE™ er trygge på at dere vil elske de produktene våre som dere velger for å oppgradere kjøkkenet. Imidlertid forstår vi at dere kanskje ikke er like trygge på det som vi er.

Derfor støtter vi denne tryggheten med en garanti. Hele 100 dagers fornøydgaranti som dere automatisk dekkes av uansett hva dere kjøper fra oss.

Så hva betyr denne garantien? Det skal vi fortelle dere!

I løpet av de første hundre dagene garanterer vi dere fullstendig tilfredshet eller så får dere alle pengene tilbake. Dersom dere – i strid med våre forventninger – ikke er tilfreds med kjøpet, kan dere ta kontakt med kundeserviceteamet vårt. De vil hjelpe dere med å få tilbake pengene, i tillegg til en returetikett – som vi vil betale for – for å sende tilbake ordren.

På denne måten er alle kjøp fra oss 100 % uten risiko. Vår 100-dagers fornøydgaranti sikrer at dere er fullstendig tilfredse eller får pengene tilbake – uten ekstra kostnader for returer.

Distribusjonskjeden

Men det handler ikke bare om selve produktene. Vi streber etter å tilby suverene produkter, til en bedre valuta for pengene, enn noe annet sted. Derfor har vi valgt å droppe den vanlige distribusjonskjeden som du antakelig kjenner godt til.

Vanligvis selger en kokekarprodusent produktene sine til en distributør. Distributøren selger deretter til en fysisk forretning eller en nettbutikk, som til slutt selger produktet til deg – kunden. Så når du kjøper produktet, har det allerede blitt kjøpt og solgt flere ganger før, med mer og mer fortjenestemargin lagt til for hvert trinn. En fortjenestemargin som du som kunde må betale for i siste ende.

Vi vil endre på dette, og derfor finner du ikke produktene våre i noen forretninger. Du kan bare kjøpe produktene våre rett her, på vår egen offisielle nettside. Når du kjøper et av produktene våre, kjøper du det direkte fra oss. Det er ingen ekstra kostnader lagt til for å forsyne distribusjons- og forhandlerkjeden.