Á propos ONYX™

I ONYX COOKWARE utvikler og produserer vi de mest innovative grytene og pannene du noensinne vil oppleve. Produktene våre holder hele livet og endrer ditt syn på hva som er mulig å gjøre i et kjøkken.

Produktene våre

Siden menneskehetens opprinnelse har vi brukt utstyr av varierende kvalitet og sammensetning, til å hjelpe oss med å tilberede maten vår. I ONYX COOKWARE Cookware elsker vi å kombinere moderne teknologi med en av tidenes eldste produktkategorier: kokekar.

Alt begynte med vår hybride slipp-lett-stekepanne, med vårt patenterte ONYX COOKWARE laseretsede heksagondesign, og det er hovedproduktet vårt selv i dag. Vår innovative teknologi har latt oss produsere et sett med gryter og panner og gir det beste fra to verdener: slipp-lett-funksjonaliteten til en vanlig slipp-lett-panne og holdbarheten til en profesjonell panne i rustfritt stål eller støpejern.

Løftene våre

Våre produkter er de beste. Vi vet det, men vi vet også at du ikke vet det. Så for å hjelpe kundene våre med å føle seg like sikre og trygge på produktene våre som vi selv gjør, tilbyr vi 5 års garanti og 100 dagers full returrett på hvert eneste produkt vi lager. Hvis du ikke liker det, gir vi deg pengene tilbake. Men vi er ganske sikre på at du kommer til å elske produktene våre!

Distribusjonskjeden

Men det handler ikke bare om selve produktene. Vi streber etter å tilby suverene produkter, til en bedre valuta for pengene, enn noe annet sted. Derfor har vi valgt å droppe den vanlige distribusjonskjeden som du antakelig kjenner godt til.

Vanligvis selger en kokekarprodusent produktene sine til en distributør. Distributøren selger deretter til en fysisk forretning eller en nettbutikk, som til slutt selger produktet til deg – kunden. Så når du kjøper produktet, har det allerede blitt kjøpt og solgt flere ganger før, med mer og mer fortjenestemargin lagt til for hvert trinn. En fortjenestemargin som du som kunde må betale for i siste ende.

Vi vil endre på dette, og derfor finner du ikke produktene våre i noen forretninger. Du kan bare kjøpe produktene våre rett her, på vår egen offisielle nettside. Når du kjøper et av produktene våre, kjøper du det direkte fra oss. Det er ingen ekstra kostnader lagt til for å forsyne distribusjons- og forhandlerkjeden.