2. GENERASJONEN

Pan v2

ANNONSERING AV NESTE GENERASJON HYBRID NON-STICK KJØKKENUTSTYR

På ONYX COOKWARE™ er vår identitet dypt forankret i våre høykvalitets gryter og stekepanner, samt vårt engasjement for innovasjon. Vi utviklet og lanserte vårt patenterte kjøkkenutstyr med troen på at vi hadde oppnådd perfeksjon. Likevel spurte vi oss selv, hvordan kan man forbedre det som allerede er det beste i verden?

Vår reise for å finne svar på dette har tatt år med utrettelig arbeid og en urokkelig holdning om å ikke nøye oss med "godt nok". Denne veien har involvert mange prototyper, men ved å omfavne vår innovative ånd er vi glade for å kunngjøre den nye generasjonen av kjøkkenutstyr!

Pan v2

INTRODUSERER DEN INNOVATIVE '2. GENERASJONEN' AV HYBRID KERAMISK KJØKKENUTSTYR

Vår 2. generasjon har fått et passende navn. Hvis du allerede setter pris på våre gryter og stekepanner, vil du bli begeistret over det som kommer neste. Endringene kan virke små, men forbedringene under overflaten er virkelig imponerende! Vi kunne ha snakket uendelig om design, funksjoner og tekniske spesifikasjoner, men vi verdsetter din tid. Så la oss gå inn på de mest betydningsfulle endringene som vil forbedre din daglige matlagningsopplevelse.

Pan v2
State-of-the-art keramisk belegg

Non-stick er den egenskapen våre kunder verdsetter mest i våre kjøkkenredskaper. Begrepet innebærer visse forventninger, men alle som har prøvd non-stick-panner på markedet vet at det finnes forskjellige grader av "non-stick". Med vårt 2. generasjon kjøkkenutstyr har vi introdusert et banebrytende keramisk belegg - rett og slett det beste som finnes.

Hva er den virkelige fordelen for deg? For det første vil du legge merke til en betydelig forbedret non-stick-ytelse. Men den virkelige innovasjonen ligger i holdbarheten til vårt nye keramiske belegg. Med dette forbedrede belegget og designet vil kjøkkenutstyret ditt opprettholde sin høye ytelse mye lenger, tåle mer intens bruk og mer grundig rengjøring.

Pan v2
Oppgradert varmefordeling og effektivitet

Husker du vårt patenterte sekskantede design i rustfritt stål? Vi vet at du gjør det. 2. generasjonen har fått en forbedret sekskantet design, ikke bare av estetiske grunner, men også for funksjonalitetens skyld.

Det nye lasergraverte designet går hånd i hånd med forbedringene som er gjort på non-stick-belegget. Rustfritt stål beskytter det keramiske belegget mer effektivt, og dette nye mønsteret øker også grytenes og pannenes varmefordeling. Selv om vi har fokusert på de større forbedringene i denne bloggposten, vil vi også fremheve at vi har gjort mange mindre endringer. Disse subtile justeringene kan kanskje ikke fange overskriftene, men de bidrar samlet sett til å gjøre vårt 2. generasjon kjøkkenutstyr overlegent.

Du vil virkelig bli overrasket over denne effektivitetsøkningen. Som en praktisk merknad betyr dette også at du bør være forsiktig når du først bruker vårt nyeste kjøkkenutstyr. Det kan ta litt tid å venne seg til, men vi er sikre på at du vil sette pris på denne endringen like mye som vi gjør.

Pan v2

FINE-TUNING OG OPPMERKSOMHET PÅ DETALJER

Selv om vi har fokusert på de større forbedringene i denne bloggposten, vil vi også fremheve at vi har gjort mange mindre endringer. Disse subtile justeringene kan kanskje ikke fange overskriftene, men de bidrar samlet sett til å gjøre vårt 2. generasjon kjøkkenutstyr overlegent.

Det heksagonale mønsteret, for eksempel, har blitt forbedret. Ved første øyekast kan det virke kjent, men ved nærmere undersøkelse avsløres nyanserte endringer. Disse justeringene forbedrer den generelle matlagningsflaten samtidig som den fantastiske non-stick-funksjonalitet opprettholdes. I tillegg har det blitt gjort endringer i kantmønsteret avhengig av typen kjøkkenutstyr.

Mindre redesign omfatter også de overordnede konturene, formen og håndtakene til kjøkkenutstyret. Bunnens form har nå en mer avrundet form, noe som øker den bruksområdet uten å øke den totale størrelsen.

Ikke nøl med å kontakte oss med tilbakemeldinger, spørsmål eller bekymringer på service@onyxcookware.no.

Vi setter alltid pris på dine innspill!

Skrevet av: ONYX COOKWARE™