Rask tining med ONYX Cookwares tineplate

Kjenner du til det når du plutselig kommer på at du glemte å ta mat ut av fryseren, så nå må du finne på noe annet til middag? Det problemet kan ONYX Cookwares tineplate løse. Tineplaten kan nemlig tine dine frosne varer opptil ti ganger raskere enn ved å la matvarene tine i kjøleskapet eller i vasken. Det betyr at selv om du har glemt maten i fryseren, kan du fortsatt rekke å få middagen klar.

Forestil deg i stedet at du har muligheten til å ta ut noe frossent mat fra fryseren og på mindre enn 30 minutter vil det være klart til tilberedning. Dette skjer bare ved å legge det frosne mat på tineplaten. I dette blogginnlegget kan du utforske flere fordeler ved vår tineplate.

Fordeler med ONYX Cookwares tineplate

  • Sunnere: Rask og jevn tining er sunnere. Det er fordi at ved tining i kjøleskapet eller vasken, kan det ytterste av maten tine raskere enn midten, noe som øker bakterieveksten, spesielt hvis maten var nær "best før"-datoen før den ble frosset. Vår tineplate sikrer at matvarene tines jevnt og raskt, noe som bevarer kvaliteten og reduserer risikoen for bakteriedannelse.
  • Rengjøring: Tineplaten er designet for å være enkel å rengjøre, enten ved å skylle den under vann, eller gi den en tur i oppvaskmaskinen. På denne måten slipper du å bruke tid på å rengjøre tineplaten, så du kan fokusere mer på matlagingen og mindre på opprydningen.
  • Materiale: Tineplaten er laget av en effektiv anodisert aluminiumslegering, som er velkjent for sin utmerkede varmeledningsevne. Vi har forbedret den med et varmeledningsdesign, som kan absorbere varme og kulde meget effektivt og uten bruk av elektrisitet.
  • Alle frostvarer: Tineplaten er egnet for alle frostvarer. Enten det gjelder rask tining av kjøtt, eller mykning av en isdessert, klarer vår tineplate oppgaven effektivt.

Kjøp en tineplate fra ONYX Cookware

Nå har du blitt klokere på hvorfor du bør velge en tineplate fra ONYX Cookware. Det er nemlig den perfekte løsningen i en travel hverdag, for deg som verdsetter både tid, helse og smak. Du finner tineplaten her. Husk, mens ONYX Cookwares tineplate er et flott verktøy på kjøkkenet, er det opp til den enkelte bruker å sikre korrekt håndtering og hygiene av matvarer. ONYX Cookware tar ikke ansvar for matsikkerhet relatert til bruken av våre produkter.

Produkter brukt i denne artikkelen

Les mer