Tilbake til manualer

Velkommen til vår FAQ - også kjent som Ofte Stilte Spørsmål. Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene vi vanligvis mottar. Vi håper dette kan hjelpe deg raskt med å besvare spørsmålene dine! :)

Din Air Fryer har forhåndsinnstilte programmer for tilberedning av en rekke forskjellige matvarer.

Det er viktig å huske at vekten og tettheten kan variere for forskjellige typer fjærfe, fisk og annet kjøtt, så du bør være oppmerksom på kjernetemperaturen i kjøttet for å sikre at tilberedningstiden er tilstrekkelig.

Husk alltid at maten kan trenge litt mindre eller litt mer tid avhengig av vekten.

Programmene er som følger:

1: Kyllinglår/kyllingbryst (mindre kyllingstykker)

2: Pommes frites

3: Fisk

4: Biff/biffer

5: Kake

6: Reker og annen liten fisk og skalldyr

7: Hel kylling

8: Pizza

Imidlertid kan innstillingene brukes til mange forskjellige retter og ikke bare den angitte maten. Alternativt kan du enkelt tilpasse innstillingene for å tilberede maten akkurat som du ønsker.

Koble fra strømmen fra din Air Fryer og vent i fem minutter før du kobler til strømmen igjen.

Hvis du har oppbevart Air Fryer i et kaldt miljø, må du sørge for å la den nå romtemperatur i minst 15 minutter før du prøver å starte den igjen.

Hvis skjermen fortsatt viser E1, vennligst kontakt vår kundeservice!

For å oppnå de beste resultatene med din Air Fryer, anbefaler vi sterkt å oppbevare den ved romtemperatur. Dette skyldes at hvis varmeelementet til Air Fryer er eksponert for kjølige omgivelser, vil det ta lengre tid for varmeelementet å nå ønsket temperatur.

Air Fryer selv er laget av PP (polypropylen) og PC (polykarbonat) plast, og kurven i våre Air Fryers er laget av matvarekvalitet SPCC (stål) metall med et silikonbelegg.