Velkommen til våre FAQ - også kjent som ofte stilte spørsmål. Vi har samlet de vanligste spørsmålene vi vanligvis mottar. Vi håper dette kan hjelpe deg raskt med å få svar på spørsmålene dine! :)

ONYX COOKWARE™-kniver blir ikke sløve når de vaskes i oppvaskmaskinen!

Belegg kan slites av eller falme over tid, men dette skjer ikke med vår legering, som vi refererer til som en legering i stedet for et belegg, da den er bundet til stålet på atomnivå.

Titanlegeringen gir en ekstra hard og slitasjebestandig overflate, så du trenger ikke bekymre deg for å legge dem i oppvaskmaskinen. Det eneste du bør være oppmerksom på, er at knivene ikke bør komme i kontakt med løse gjenstander som kan skade kniven din under vask. Det kan være lurt å polere kniven etter vask for å opprettholde den vakre finishen.

Knivsliperen fungerer best for ONYX COOKWARE™-kniver, som har en hardhet på HRC 64. Kniven bør holdes rett når den slipes i knivsliperen.

Kniven slipes hvis det er uregelmessigheter i bladet og det trenger en ren og skarp egg igjen.

Det er viktig å rengjøre kniven før sliping, plassere knivsliperen på en flat overflate og forsiktig føre kniven gjennom knivsliperen. Det er viktig å merke seg at kniven ikke skal presses eller tvinges ned når den føres gjennom knivsliperen. Knivsliperen gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å plassere kniven i åpningen og trekke den gjennom.


Når det gjelder de forskjellige åpningene på knivsliperen, er det ikke alltid nødvendig å bruke alle hver gang. De forskjellige åpningene har forskjellige funksjoner:

Åpning 1: For å gjenopprette og reparere bulker og hakker i bladet.

Åpning 2: Sliping og formgivning av bladet.

Åpning 3: Polering og jevning av uregelmessigheter i bladet.


Husk å rengjøre kniven etter sliping.