Har du spørsmål?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å kontakte oss, så vender vi tilbake så fort som mulig. Du kan også skrive til oss direkte på service@onyxcookware.no

Vil du ha svar med en gang? Vi har samlet alle de vanligste spørsmålene i en FAQ. Klikk på lenkene nedenfor:

  • FAQ - Ofte stilte spørsmål klikk her!

  • Er du den nye merkevareambassadøren til ONYX COOKWARE? - Klikk her!

Velkommen til våre FAQ - eller på norsk: ofte stilte spørsmål. Vi har samlet alle de vanligste spørsmålene vi får. Vi håper dette kan hjelpe deg så du raskt får svar på spørsmålene dine! :)

Vi tilbyr en 2 års garanti på alle produktene våre. Dette er en full garanti som dekker alle aspekter ved produktene våre, det vil si kvaliteten på alt fra produksjon til form og belegg.

Angående belegg: Ja, dette dekkes også av garantien. Våre produkter er spesielt designet for å kunne tilby det mest holdbare slipp-lett-belegget på markedet i dag. Hvis du opplever at belegget løsner eller på annen måte forringes, dekkes dette av garantien.

Vi tilbyr en 100 dagers returrett, som også er gyldig selv om du har brukt produktet. Så på en måte kan det betraktes som en fornøyd-garanti. Hvis du ikke liker produktet, refunderer vi kjøpesummen. Enkelt og greit.

Kortversjonen: Nei, og hvis de likevel gjør det, dekkes det av garantien!

Litt lengre versjon: Produktene våre er laget av rustfritt stål og aluminium. De samme forholdsreglene gjelder her som ved andre kokekar laget av disse materialene, altså at de ikke bør komme i kontakt med kaldt vann like etter at de har blitt brukt. Vi anbefaler på det sterkeste at du lar dem kjøle ned først.

Men vi har jobbet hardt for å forsikre oss om at produktene våre er solide nok til å tåle hva de enn måtte utsettes for på kjøkkenet, og derfor dekkes eventuelle bulker eller andre skjevheter fullt ut av garantien vår på 2 år!

Når du kjøper noe på nettsiden vår, tilbyr vi deg alltid minst ett helt kostnadsfritt fraktalternativ. Men på grunn av mange ulike ønsker fra kundene våre tilbyr vi også noen raskere og mer fleksible fraktalternativer som er dyrere enn vanlig frakt, slik at du fritt kan velge det som passer best for deg. I slike tilfeller tilkommer det et lite gebyr for de dyrere alternativene for å dekke mellomlegget mellom standard frakt og premium-alternativet, som du har valgt.

Slipp-lett-belegget vårt er laget av det ufarlige stoffet PTFE, som også er kjent som teflon. PTFE er et stoff som er svært lite reaktivt i kontakt med andre stoffer, og det er ikke skadelig for helsen din, selv om det skulle bli inntatt. Fordi det har så lav friksjon, blir PTFE ikke bare brukt til kokekar, men også til medisinsk utstyr som for eksempel pacemakere, stenter osv.

En vanlig feiltakelse er å forveksle PTFE med PFOA/PFOS, som er kjemiske substanser man mistenker for å ha negative helseeffekter. Vårt PTFE-belegg er selvsagt helt uten de kjemiske substansene PFOA/PFOS. Ikke bare er vårt belegg helt ufarlig, det reagerer heller ikke på noen som helst måte når det kommer i kontakt med maten din. For å si det på denne måten: Slipp-lett-belegget «smitter» ikke av på noen måte, ikke engang etter at du har brukt produktet i en årrekke.

Vi er et dansk selskap som er lokalisert i Sorø, ca. 60 kilometer vest for København. Alle produktene våre blir produsert i fabrikken vår, som ligger i byen Shenzhen i Kina. Derfra sendes de til Sorø i Danmark. Her har vi hovedkontoret og det største varehuset vårt, og herfra sendes alle nettbutikkordrene.

Når vi sender en ordre, får du en automatisk e-postbekreftelse fra nettbutikken vår med sporingsinformasjon. Denne e-posten kan imidlertid bli stoppet i spamfilteret, så det er alltid en god idé å sjekke i mappen som heter «Søppelpost».

Hvis du ikke har mottatt e-posten med sporingsinformasjon, eller hvis du har spørsmål om ordrestatusen du får når du sporer pakken, kan du gjerne ta direkte kontakt med oss.

Det er flere ting du kan gjøre for å forsikre deg om at du får best mulig utbytte av våre produkters slipp-lett-funksjon:

  1. Smøring. Varm opp en teskje med matolje og la den kjølne i pannen. Smør så pannen inn med oljen før du rengjør den. Dette kan bidra til å få en enda bedre slipp-lett-effekt.
  2. Bruk lav varme. Stekepannen vår er designet for å absorbere varme mye mer effektivt enn andre stekepanner, så vi anbefaler at du bruker lavere varme enn du vanligvis ville gjort.
  3. Tålmodighet. Når du jobber med veldig klissete mat som for eksempel egg, er tålmodighet svært viktig. For å steke et perfekt egg på en stekepanne fra ONYX COOKWARE, helt uten smør eller olje, er det viktig å ikke ha for høy temperatur. Så kan du bare la egget steke uten å flytte det rundt. Hvis du opplever at mat ikke løsner fra slipp-lett-belegget, er det vanligvis et tegn på at maten ikke er ferdig. Hvis du lar maten bli i pannen til den har blitt oppvarmet/stekt/brunet ferdig, vil den løsne fra pannen mye raskere.

Er du en influenser som er lidenskapelig opptatt av å skape inspirerende og troverdig innhold? Da kan du være den vi leter etter som ONYX COOKWARE neste merkevareambassadør.

Hver dag arbeider vi med å fortelle ONYX COOKWARE historie på nye inspirerende måter. Vi tror imidlertid på å høre historien fra noen andre, og det er her våre influensere kommer inn.

Ikke nøl med å sende en søknad hvis du ønsker å presentere, gjennomgå og filme fantastisk innhold for merket vårt. Send til: influencer@onyxcookware.eu

Søknadsprosedyre:

Søknaden må være på engelsk. I søknaden må du inkludere din blogg, Instagram- eller YouTube-kanal som viser ferdighetene dine

Når vi har mottatt søknaden din, vil vi gjennomgå profilen din. Du hører fra oss dersom vi ønsker å samarbeide med deg.

Vi ser frem til å høre fra deg!