Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene vi mottar angående våre termometre. Vi håper at denne FAQ-seksjonen gir deg svarene på dine spørsmål. Finner du ikke det du leter etter, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte!

Bluetooth Termometer

Vi har et utvalg av termometre for å dekke ethvert behov du måtte ha på kjøkkenet ditt. Nedenfor er en oversikt over de forskjellige termometrene, og du kan velge akkurat det som passer best for deg.

Infrarødt Termometer: Vårt infrarøde termometer spesialiserer seg på målinger av overflatetemperaturer. Dette termometeret er spesielt ideelt for baking, grilling, steking, eller oppvarming. Du kan derfor oppnå raske og nøyaktige avlesninger ved å fokusere på overflatetemperaturer.

Bluetooth Steketermometer: Vårt Bluetooth Steketermometer er et 100% trådløst termometer. Det betyr at du ikke lenger trenger å tenke på kabler som henger fra ovnen. I stedet kan du bruke telefonen din til å kontrollere både temperatur, tid og mye mer. Dette betyr at du ikke trenger å gå frem og tilbake konstant for å sjekke til steken din – du kan rett og slett holde et øye med den direkte fra vår App.

Trådløst Steketermometer: Vårt Trådløse Steketermometer er et 100% trådløst termometer. Vårt termometer leveres med to uavhengige sonder, noe som betyr at du kan overvåke forskjellige kutt samtidig. Samtidig er vårt termometer designet for å være holdbart – det vil si at du helt sikkert vil kunne bruke det til dine utendørs grillbehov.

Vårt Bluetooth Steketermometer skal ikke brukes i mikrobølgeovn eller i vakuum/under trykk. Derimot kan du fritt bruke det i ovn, grill og airfryer opp til 300 grader.

Vårt Bluetooth Steketermometer har en batterilevetid på 72 timer. Det betyr at du kan bruke den i hele 72 timer før den må lades opp igjen. Og selve oppladingen tar bare 20 min.

Vårt Bluetooth Steketermometer har en rekkevidde på 10 meter. Du kan lese flere produktspecificasjoner i bunnen av produktsiden.

Hvis du har en 2-pakning Bluetooth Steketermometer, må du først tilknytte dokken. Når dokken er tilknyttet, vil den automatisk finne de sondene som er tilgjengelige. Det betyr at hvis du har kjøpt en 2-pakning, vil den automatisk tilknytte begge sondene når tilkoblingen til dokken er opprettet.

Sondene er automatisk tilknyttet dokken, så avhengig av hvilken du kjøper, vil du alltid automatisk ha sondene tilknyttet når dokken er registrert.

Vårt Bluetooth Steketermometer 2-pakning kommer med én ladestasjon som støtter begge sondene. Det betyr at du kan lade begge dine sonder i samme ladestasjon. Du trenger bare å plassere den ene sonden foran på ladestasjonen, mens den andre sonden plasseres på baksiden. På denne måten støtter den to sonder.

For å stille inn din egen temperatur i appen, bare følg den nedenstående trinn-for-trinn-guiden.

1. Trykk på knappen ”Forhåndsinnstilt oppsett”

2. Trykk på innstillingen ”Temperaturområde”

3. Angi manuelt ditt ønskede forhåndsinnstilte temperaturområde. Still inn minimums- og maksimumstemperaturen.

4. Angi manuelt din ønskede tidsvarighet.

5. Velg etiketten for den type kjøtt du tilbereder. Når du har valgt dine ønskede innstillinger, vises knappen ”Start matlaging”.

6. Trykk på ”Start matlaging” for å begynne.

7. Alarmen vil lyde hvis temperaturen er lavere eller høyere enn det forhåndsinnstilte temperaturområdet. Alarmen vil også lyde når timerens varighet er nådd.

På selve sonden er det en sikkerhetslinje som viser hvor langt proben skal settes inn i kjøttet. Du kan finne mer informasjon om dette i vår manual for Bluetooth Steketermometer her: LINK

Infrarødt Termometer:

Et infrarødt termometer brukes til å måle overflatetemperaturer, noe som gjør at du ikke lenger trenger å gjette temperaturen på for eksempel ovnen din eller stekepannen, for å vite om den er varm nok for dine ulike matlagningsscenarioer.

Det er perfekt for å måle overflatetemperaturen på din pizzastein, grill, fryser eller lignende.

Et infrarødt termometer spesialiserer seg på målinger av overflatetemperaturer. Dette fungerer med lys. Når du peker med termometeret og trykker på knappen, vil lyset skytes ut og returnere med en måling. En god huskeregel er at hvis du ikke selv kan se objektet du vil måle, så kan heller ikke termometeret gi deg et resultat.

Trådløst Termometer:

Vårt Trådløse Steketermometer kommer med en rekke forhåndsinnstilte innstillinger, men du har også mulighet til å lage dine egne brukerdefinerte innganger. Følg den nedenstående trinn-for-trinn-guiden for hvordan du endrer den innstilte temperaturen.

Endre innstilt temperatur:

1. Trykk på knapp 1 for å velge hvilken sonde du ønsker å bruke. Sondevalgprompten begynner å blinke.

2. Trykk på knapp 2 for å velge det forhåndsinnstilte programmet ”PROGM” med et tannhjulssymbol.

3. Trykk på knapp 6 eller 7, opp og ned for å justere temperaturen til din ønskede innstilling.

4. Trykk på knapp 1 igjen for å avslutte konfigurasjonen av sonden.

Jo, det kan den være – så lenge termometerets sonde er plassert helt inntil sikkerhetslinjen i kjøttet. Dog, ovnen må ikke bli varmere enn 300°C.