Inspirasjon - Eggkake

Eggkake

Ingredienser

  • 8 egg
  • Bacon
  • 1 løk
  • 5 cherrytomater
  • 1½ dl. cream
  • Salt
  • Pepper
  • Smør
  • Olje
  • Mørkt brød eller rugbrød
  • Gressløk
  • Mustard

Oppskrift

  1. Knus eggene i en bolle og pisk dem
  2. Ha smør i stekepannen og la det varmes opp
  3. Hell fløten i bollen og tilsett pepper og salt før du pisker igjen
  4. Hell blandingen i stekepannen
  5. Klargjør baconet og begynn å steke det
  6. Sett stekepannen med eggene i ovnen på 180° grader (konvensjon) i ca. 15 minutter
  7. Kutt løken og stek den med 1 ss olje
  8. Kutt tomatene i halvdeler og stek dem med løken Tilsett salt og pepper
  9. Hakk gressløken og klargjør brødet
  10. Når eggene er ferdige, legger du det på tallerkenen og tilsetter garnityr og sennep

Skrevet av: Onyx Cookware