Eggkake
Ingredienser
- 8 egg
- Bacon
- 1 løk
- 5 cherrytomater
- 1½ dl. cream
- Salt
- Pepper
- Smør
- Olje
- Mørkt brød eller rugbrød
- Gressløk
- Mustard
Oppskrift
- Knus eggene i en bolle og pisk dem
- Ha smør i stekepannen og la det varmes opp
- Hell fløten i bollen og tilsett pepper og salt før du pisker igjen
- Hell blandingen i stekepannen
- Klargjør baconet og begynn å steke det
- Sett stekepannen med eggene i ovnen på 180° grader (konvensjon) i ca. 15 minutter
- Kutt løken og stek den med 1 ss olje
- Kutt tomatene i halvdeler og stek dem med løken Tilsett salt og pepper
- Hakk gressløken og klargjør brødet
- Når eggene er ferdige, legger du det på tallerkenen og tilsetter garnityr og sennep
Skrevet av: Onyx Cookware