Slik bruker Sofie sin airfryer i hverdagen

Hos ONYX Cookware har vi vært i kontakt med Sofie Jensen, en 35 år gammel prosjektleder fra en forstad til Oslo, for å høre om hennes erfaringer med vår airfryer. Sofie bor sammen med sin mann Lucas og deres to barn, Maja på 7 år og Emil på 5 år. Hun har en travel hverdag der hun balanserer mellom arbeid og familieliv, og hun har funnet ut at ONYX Cookware Airfryer gjør matlagingen mye enklere og mer tidsbesparende.

Morgenen starter med ferskstekte boller

Hver morgen starter Sofie dagen med ferskstekte boller til Maja og Emil. Hun trenger ikke engang å slå på ovnen. Med ONYX Cookware Airfryer kan hun enkelt og raskt varme opp sine hjemmebakte boller, så de smaker som om de nettopp har kommet ut av ovnen. Airfryeren sørger for en jevn og sprø overflate, samtidig som bollene forblir myke og luftige inni. Dette er ikke bare superdeilig, men sparer også mye tid i en travel morgenrutine.

Rask og sunn lunsj

De fleste hverdager er Sofie på kontoret og nyter godt av den gode kantineordningen på jobben, men når lunsjtiden nærmer seg på hjemmekontordager, bruker Sofie sin airfryer til å tilberede en sunn og deilig lunsj. Hennes favoritt er sprø kyllingstrimler med en frisk salat. Hun marinerer kyllingstrimlene, legger dem i airfryeren og stiller den på 180 grader i 15 minutter. Resultatet er perfekt sprø kylling uten bruk av olje, som hun kan nyte med god samvittighet. Det er en rask løsning som passer perfekt inn i hennes travle arbeidsdag, hvor hun ofte jobber hjemmefra.

Smarte snacks om ettermiddagen

Om ettermiddagen, når Sofie og barna får lyst på en snack, bruker hun airfryeren til å lage barnas favoritt: mozzarella sticks. Hun tar noen mozzarella sticks ut av fryseren, legger dem i kurven, stiller den på 200 grader i 8 minutter og lar airfryeren gjøre resten av jobben. På denne måten får de raskt og enkelt stillet snackstrangen, uten å gå på kompromiss med familietiden, som hun nyter etter jobb, skole og barnehage.

Middag uten stress

Når det er tid for middag, er airfryeren igjen Sofies beste venn. I dag skal hun lage en deilig fiskerett. Hun legger et stykke laks i airfryeren, krydrer med salt, pepper og litt sitronsaft, og stiller airfryeren på 200 grader i 10 minutter. Mens laksen tilberedes, forbereder hun en frisk salat og noen dampede grønnsaker. Middagen er klar på ingen tid, og laksen er perfekt tilberedt med en sprø overflate og saftig inni. Lucas og barna elsker denne retten, og Sofie setter pris på hvor lite tid det tar å forberede.

Bakeeventyr i helgene

I helgene elsker Sofie å bake, og her kommer airfryeren virkelig til sin rett. Hun har oppdaget at hun kan bake de mest fantastiske kaker og boller i airfryeren. Hennes siste suksess er en sjokoladekake, som hun baker i airfryeren på bare 25 minutter. Resultatet er en deilig kake med en perfekt balanse mellom en sprø overflate og en myk, fuktig midte. Barna hjelper gjerne til, og det har blitt en koselig helgeaktivitet for hele familien.

Hvordan bruke sin airfryer?

Sofie har lært at en airfryer er utrolig enkel å bruke og kan tilberede et bredt utvalg av retter. Hun utnytter airfryerens allsidighet ved å eksperimentere med forskjellige innstillinger og oppskrifter. Hennes ONYX Cookware Airfryer har en romslig 5 liters kapasitet, så hun kan lage mat til hele familien uten problemer. Sofie nyter å kunne tilberede alt fra sprø pommes frites til deilige kaker med minimal innsats. For henne er nøkkelen å utnytte airfryerens raske tilberedningstider og jevne varmefordeling, noe som gjør det mulig å tilberede måltider raskere og mer effektivt enn tradisjonelle metoder.

Hvis du ønsker mer inspirasjon til retter i airfryeren, kan du lese mer her.

Få en like enkel hverdag som Sofie

Sofies historie viser hvor allsidig og tidsbesparende ONYX Cookware Airfryer kan være i en travel hverdag. Fra frokost til middag og alt imellom gjør airfryeren matlagingen enkel og morsom. Hun fyller bare kurven med mat, stiller inn tid og temperatur, og lar airfryeren gjøre jobben.

Vil du også gjøre hverdagen enklere og mer effektiv? Kjøp ONYX Cookware Airfryer her og opplev hvordan den kan optimalisere matlagingen din, slik den har gjort for Sofie. Gjør matlagingen til en lek og få mer tid til det som virkelig betyr noe.

Hvordan bruker du din airfryer fra ONYX Cookware?

Har du allerede en airfryer fra ONYX Cookware? Da vil vi gjerne høre hvordan du bruker din airfryer i hverdagen. Kanskje har du noen tips og triks som du ønsker å dele med andre brukere av airfryere fra ONYX Cookware. Skriv om din erfaring til oss.

Produkter brukt i denne artikkelen

Les mer
Les mer
Les mer
Les mer