Slik lager du s’mores i en airfryer fra ONYX Cookware

Elsker du også smeltet sjokolade, skumfiduser, og sprø kjeks som smelter sammen til den perfekte kombinasjonen? Da er du ikke alene! S'mores har lenge vært en favoritt for bål- og koselige kvelder – men visste du at du kan lage dem direkte i din airfryer? Det er enkelt, raskt og minst like deilig!

Det er faktisk overraskende enkelt å lage s’mores hjemme, uansett vær, og med minimalt bry. Nå kan du nyte s'mores når som helst du har lyst. Klar for å skjemme bort deg selv og dine nærmeste med noe søtt? Da bør du lese videre!

Ingredienser og utstyr

For å lage de deiligste s'mores i din airfryer trenger du bare noen få ingredienser – og du har sannsynligvis allerede det meste hjemme! Her er hva du trenger:

Ingredienser:

  • Sjokolade: Velg din favoritt – mørk, lys, eller kanskje en variant med nøtter?
  • Skumfiduser: De klassiske hvite skumfidusene er perfekte, men du kan også prøve med mini-skumfiduser.
  • Kjeks: Digestive, grahamskjeks eller noe sprøtt du elsker – valget er ditt!

Utstyr:

  • Airfryer fra ONYX Cookware
  • Bakepapir: For å forhindre at sjokoladen og skumfidusene setter seg fast, er bakepapir en god idé.
  • Med disse få ingrediensene og utstyret er du klar til å lage de lekreste s'mores på ingen tid!

    Slik lager du s’mores i en airfryer

    Det har aldri vært enklere å lage s'mores! Følg disse enkle trinnene, og du vil snart ha en deilig snack klar på ingen tid.

    1. Bakepapir:
      Plasser et stykke bakepapir i bunnen av din airfryer. Det gjør rengjøringen enklere og hindrer sjokoladen og skumfidusene i å smelte fast.
    2. Legg til skumfiduser og sjokolade:
      Legg skumfidusene på bakepapiret, og fordel din valgte sjokolade oppå.
    3. Klar til airfryer:  
      Still inn airfryeren til 180°C, og gi skumfidusene og sjokoladen omtrent 5 minutter, eller til skumfidusene er gyldne og sjokoladen er smeltet.
    4. Server med din favorittkjeks:  
      Ta dem ut av airfryeren, og nyt dem med dine favorittkjeks. Perfekt for en hyggelig stund med familie og venner!

    S'mores i en Airfryer - perfekt for høsten! 

    Høsten er her, og det betyr tid for kos, varme drikker og alt som gjør de kjølige kveldene litt varmere. Og hva passer bedre til høstkos enn s'mores? Nå kan du enkelt lage dem hjemme med din airfryer – uansett vær!

    Forestil deg at du sitter under et teppe med en kopp varm kakao i den ene hånden og en deilig, gylden s'more i den andre. Med airfryeren trenger du ikke tenne et bål eller gå utendørs – du kan skape den samme koselige stemningen i din egen stue. Det er raskt, enkelt og gir maksimal kos med minimal innsats.

    Høsten handler om å nyte de små øyeblikkene, og s'mores i airfryeren gjør det mulig å få en varm og søt snack på bare noen få minutter. Perfekt for en filmkveld, en rask snack etter skolen eller som en deilig overraskelse for dine gjester. Uansett anledning vil s'mores i airfryeren uten tvil bli en hit.

    Oppskrifter og tips fra ONYX Cookware 

    Hos ONYX Cookware elsker vi å eksperimentere på kjøkkenet og dele våre beste oppskrifter og tips med deg. Fra enkle hverdagsretter til spennende og kreative snacks som s’mores – vi er her for å inspirere deg til å få mest mulig ut av ditt kjøkkenutstyr. Følg med oss for mer inspirasjon til alt fra raske måltider til festlige anledninger, og bestill din airfryer her.

    Produkter brukt i denne artikkelen

    Les mer
    Les mer