Slik lager Marta pannekaker til barna med en pannekakepanne fra ONYX Cookware

Hos ONYX Cookware elsker vi å høre fra kundene våre og deres erfaringer med produktene våre. Vi har nylig vært i kontakt med Marta, en travel mor til Sofie på 11 år og Victor på 9 år, som har delt sin erfaring med vår pannekakepanne.

Marta er en kvinne som elsker å tilbringe tid på kjøkkenet og lage mat til familien sin. Med en travel hverdag og to barn trenger Marta kjøkkenutstyr som er både funksjonelt og pålitelig, og her har ONYX Cookware pannekakepannen vist seg å være til stor hjelp.

I denne artikkelen vil vi dele Martas erfaringer og tips om hvordan hun bruker pannekakepannen fra ONYX Cookware for å lage alt fra frokostpannekaker til deilige desserter og måltider for gjester.

Pannekaker til frokost - en god start på bursdagen

Når det er bursdag i familien, tar Marta frem familiens pannekakepanne. Det har nemlig blitt en fast tradisjon at familien spiser pannekaker til frokost på bursdager. Sofie og Victor nyter å være med på å lage røren og se pannekakene bli til. Marta nyter tiden med barna på kjøkkenet, og setter pris på hvor enkelt det er å lage pannekaker.

Med pannekakepannens non-stick belegg trenger Marta nesten ingen stekefett, og pannekakene glir lett av pannen og lander perfekt på tallerkenen. Den jevne varmefordelingen betyr at pannekakene blir jevnt gyldne og myke hver gang, akkurat slik barna liker dem.

Marta har til og med hatt suksess med å snu pannekakene i luften. Dette trikset har krevd øvelse og er noe Marta har gjort i mange år.

Middagspannekaker til middag - enkelt og Martande

Av og til lager familien også middag med middagspannekaker. Fyllet varierer avhengig av hva som finnes i kjøleskapet, men favorittene hos barna er biffstrimler eller kylling, med blandet salat og ost.


Sofie og Victor elsker å være med på å lage og rulle pannekakene sammen. Marta synes det er en god måte å få barna til å spise flere grønnsaker på, og de synes det er gøy å lage sine egne pannekaker. Pannekakepannen fra ONYX Cookware gjør det også enkelt i denne situasjonen, da middagspannekakene stekes jevnt og raskt, slik at middagen kan være klar på bare noen få minutter.

Pannekaker til gjester

Marta og familien har ofte gjester, og har en stor familie og en sosial omgangskrets av barnefamilier. Spør man gjestene, er det alltid en klar forventning til desserten; nemlig dessertpannekaker.

Derfor er pannekakepannen fra ONYX Cookware igjen fremme på komfyren når det gjelder dessert. Vanligvis lager Marta en stor stabel dessertpannekaker og setter frem mange forskjellige fyll og toppings, som iskrem, sjokoladesaus, friske bær, krem og Nutella. Gjestene kan da selv velge og sette sammen sine dessertpannekaker. Det er en morsom og interaktiv måte å spise på, som både barn og voksne elsker.

Vil du også prøve pannekakepannen?

Martas erfaringer med pannekakepannen fra ONYX Cookware viser hvor allsidig og pålitelig denne pannekakepannen er, uansett anledning.

Den jevne varmefordelingen og non-stick belegget sikrer perfekte resultater hver gang, og rengjøringen er raskt overstått.

Dette gjør det mulig for Marta å bruke mer tid sammen med sin familie og gjester, og mindre tid på oppvasken og matlagingen.

Vil du også lage deilige pannekaker? Prøv pannekakepannen fra ONYX Cookware. Kjøp din pannekakepanne fra ONYX Cookware her.

Produkter brukt i denne artikkelen

Les mer