Oppskrift: Prøv de populære TikTok pasta chips i en airfryer fra ONYX Cookware

Er du klar til å prøve en av de nyeste snack-hitsene fra TikTok? Pasta chips har tatt TikTok med storm, og du kan selvfølgelig også lage dem hjemme på ditt eget kjøkken.

Med denne oppskriften kan du forvandle vanlig pasta til sprø, deilige chips i din airfryer. Det tar nesten ingen tid, og resultatet kan være sterkt avhengighetsskapende.

Dette trenger du:

Oppskriften er for omtrent 4 personer, avhengig av hvor sulten du er på snacks. Hvis du ønsker å lage en større porsjon, kan du enkelt doble eller tredoble ingrediensene og justere tilberedningstiden litt for å sikre at alle pasta chips blir sprø.

Ingredienser:

 • 200 g pasta (penne eller farfalle fungerer best)
 • 2 ss olivenolje
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts sort pepper
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 1 ts paprika
 • 50 g revet parmesan

Utstyr:

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen: Kok pastaen al dente i saltet vann. Følg instruksjonene på pakken, men trekk gjerne fra et minutt fra den anbefalte tiden, så de fortsatt har litt tyggemotstand.
 2. Krydre pastaen: Hell den kokte og drenerte pastaen over i en stor bolle. Tilsett olivenolje, salt, pepper, hvitløkspulver og paprika. Rør rundt slik at pastaen blir godt dekket av krydder.
 3. Tilsett ost: Dryss over revet parmesan og vend godt sammen.
 4. I airfryeren: Fordel pastaen i ett enkelt lag i kurven til airfryeren. Sett airfryeren på 200 grader i 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Rist kurven et par ganger underveis.
 5. Servering: Server dine sprø pasta chips i en bolle. De er perfekte som de er, eller med en dipp, for eksempel en deilig aioli eller guacamole.

Tips for perfekte pasta chips:

 • Pastavalg: Mindre, kompakte pastatyper som penne eller farfalle er ideelle, da de blir herlig sprø.
 • Vær kreativ med krydderne: Lek med dine favorittkrydder. Chili, rosmarin eller litt cayennepepper kan også gi et godt løft.

Lag pasta chips med en airfryer fra ONYX Cookware

Nå vet du nøyaktig hvordan du kan bruke din ONYX Cookware airfryer til å lage deilige, sprø pasta chips. En snack som garantert vil imponere både familie og venner. Har du lyst på mer? Våre airfryere er perfekte for å eksperimentere med alle slags oppskrifter, fra sunne grønnsaksretter til søte fristelser. Du kan finne 10 ting du ikke visste du kunne lage i en airfryer her. Vi håper at denne oppskriften inspirerer deg til å utforske nye matopplevelser i ditt eget kjøkken.

Vel bekomme og lykke til med din ONYX Cookware airfryer!

Produkter brukt i denne artikkelen

Les mer
Les mer
Les mer