Den perfekte burger

HVORDAN TILBEREDE DEN PERFEKTE BURGER

Har du noen gang spist den perfekte burger? Det er nok like mange meninger om den perfekte burgeren som det er folk som har spist den. Synes du det er vanskelig å komme i mål med en god hjemmelaget burger, da må du lese videre. Vi veileder deg gjennom de ulike trinnene for å lage den mest perfekte burgeren du kan tenke deg. Vi gir deg de beste tipsene til kjøkkenet – og her lærer du hvordan du lager den perfekte burgeren med enkle virkemidler.

LAG DEN PERFEKTE BURGEREN MED EN STEKEPANNE!

Du lurer kanskje på hvordan du gjør det?

Det er faktisk veldig enkelt. Du trenger bare bestemme deg for hvilke ingredienser du liker best i burgeren din, deretter gjør ONYX COOKWARE-stekepannen nærmest jobben for deg. Selv ost kan smeltes på stekepannen på grunn av den revolusjonerende klebefrie ONYX COOKWARE-overflaten. Hvis du ikke vet hvordan du skal starte og avslutte, kommer vi med et forslag til den perfekte burgeren – her kan du se selv.

Du trenger:

  • Din ONYX COOKWARE-stekepanne
  • Burgerbrød
  • Kjøtt til burgeren
  • Bacon
  • Ost
  • Grønnsakene og krydderet du foretrekker
step 1 step 2

Ta frem ONYX COOKWARE-stekepannen og stek baconet i den slik at baconfettet gir en deilig smak til burgeren din. ONYX COOKWARE-stekepannen er laget for å holde varmen veldig godt, den er derfor utmerket for å sprøsteke bacon.

HVA ER DEN PERFEKTE BURGEREN

Det er selvsagt opp til den enkelte å vurdere. Men vanligvis handler det om sammensetning og smak. En god saftig burger som får smaksløkene til å danse står høyt på listen over favorittretter blant mange. Spør du oss er burgeren en hit i mange hjem. Dekk bordet og legg ingrediensene på det, slik at hver person kan sette sammen akkurat sin ultimate perfekte burger. Hva er det å ikke like?

step 3 step 4

HVILKEN KJØTTYPE ER BEST FOR EN BURGER?

Det er opp til deg. Vi lover deg at du med en stekepanne fra ONYX COOKWARE kan steke kyllingkjøtt, oksekjøtt og vegetar. I denne oppskriften bruker vi oksekjøtt, som må sies å være det mest brukte. Det er så mange alternativer til kjøtt. Har du for eksempel smakt en halloumi-burger hvor du steker den fyldige osten halloumi og bruker den som «kjøttet»?

Tilbered burgerne dine ved å samle kjøttet for hånd – men her må du være litt forsiktig. Det er ikke nødvendig å presse kjøttet. Legg de ferdige kjøttstykkene på stekepannen i baconet ditt, og stek det ferdig. Mmm, kan du merke lukten som sprer seg på kjøkkenet?

step 5 step 6 step 7

Når kjøttet og baconet er ferdig, setter du det til side og rister burgerbrødene i pannen. I mellomtiden kan du tilberede grønnsakene og krydderet. Nå er tiden inne for å smelte osten. Det tar ingen tid på din ONYX COOKWARE-stekepanne, så ikke mist fokus.

Nå er tiden inne for å sette sammen burgeren med alle ingrediensene dine. Bare se på den deilige burgeren – som du kan kose deg med eller dele med de du bryr deg om. God appetitt.

HVORFOR ER BURGERE SÅ POPULÆRT?

Det er enkelt, raskt og deilig. De fleste liker en burger og du kan lage den akkurat som du vil. I tillegg er det ikke noe problem å skinne på kjøkkenet og lage den mest perfekte burgeren, når du har en stekepanne fra ONYX COOKWARE.

Del gjerne dine ONYX COOKWARE-øyeblikk med #onyxcookware på Instagram.

Ble du ikke sulten bare av å se denne deilige burgeren? Det er ingen tid å kaste bort. Skynd deg ut på kjøkkenet og tilbered den beste burgeren du noen gang har laget med din ONYX COOKWARE-stekepanne. Hvis du ikke allerede eier en, finner du vårt utvalg av stekepanner her.

Se stekepannene

Skrevet av: Tanja, Onyx Cookware