Den Perfekte pizza

SLIK TILBEREDER DU PERFEKT PIZZA MED EN ONYX COOKWARE-STEKEPANNE

Det er faktisk ikke så komplisert som du kanskje tror å lage en perfekt pizza. Se for deg en sprø bunn toppet med det deiligste fyllet og ost som smelter på den mest tilfredsstillende måten. Det beste av alt er at det er du selv som har laget pizzaen. Uten at du trenger være en profesjonell kokk, gir vi deg de beste tipsene til kjøkkenet – og akkurat her lærer du hvordan du tilbereder den perfekte pizzaen.

LÆR Å LAGE DEN PERFEKTE PIZZAEN – MED DEILIG SPRØ BUNN!

Du lurer kanskje på hvordan du gjør det?

Det er ganske enkelt. Du trenger bare tilberede pizzaen i ONYX COOKWARE-stekepannen din, da vil stekepannen og ovnen gjøre jobben for deg. Våre ONYX COOKWARE-stekepanner tåler å komme i ovnen på opptil 250 °C – og med den revolusjonerende klebefrie ONYX COOKWARE-overflaten blir pizzaen din perfekt tilberedt.

Du trenger:

  • Din ONYX COOKWARE-stekepanne
  • En ovn
  • Pizzadeig
  • Tomatsaus
  • Fyllet du foretrekker
step 1 step 2 step 3

Forvarm ovnen til 250 °C slik at den er klar til å bake pizzaen din. Finn din ONYX COOKWARE-stekepanne i den størrelsen du vil ha pizzaen. Form pizzadeigen og legg den i ONYX COOKWARE-stekepannen. Husk at det ikke er nødvendig med fett i bunnen i det hele tatt. Len deg tilbake og stol på at stekepannen gir en sprø skorpe. Tilsett deretter din beste tomatsaus over bunnen.

step 4 step 5 step 6

Nå er det tid for osten – og her er det helt opp til deg hvilken ost du foretrekker. Vi har brukt fersk mozzarella for å gi en god smak og en vakker smeltet effekt. Det er bare fantasien og smaksløkene som setter grensene for hva du fyller pizzaen med. Du kan eksperimentere med forskjellige smaker, det er helt opp til deg. Når du er fornøyd med smakssammensetningen er det bare å sette det hele i ovnen i 10–15 minutter, avhengig av ovnen din.

step 4 step 5 step 6

Når tidtakeren ringer og du er fornøyd med pizzaen, tar du den ut av ovnen. (Men husk at håndtaket på din ONYX COOKWARE stekepanne er veldig varmt! Ikke bekymre deg – snart får du smake på pizzaen din).

Tilsett en skvett olivenolje og noen basilikumblader og strø over litt salt (hvis du vil). Skjær pizzaen din i mindre biter. Her er det en fordel at ONYX COOKWARE-stekepanner tåler metallredskaper uten å ta skade. Det er det hele! Server umiddelbart og nyt den perfekte pizzaen.

Del gjerne dine ONYX COOKWARE-øyeblikk med #onyxcookware på Instagram.

Hva venter du på? Skynd deg ut på kjøkkenet og tilbered den beste pizzaen du noen gang har laget med din ONYX COOKWARE-stekepanne. Hvis du ikke allerede eier en, finner du vårt utvalg av stekepanner her.

Se stekepannene

Postet av: Tanja, ONYX COOKWARE